A magabiztos nő projekt  1 rész:           Minden a megjelenésednél kezdődik    

2023.11.28

Abban fogok neked segíteni, hogyan legyen egy jó kapszulagardróbod telis tele jobbnál jobb variálható ruhákkal!


A "jó" ruha az, ami jól áll, amiben ragyogsz és tökéletesnek érzed magad! 


A jó ruha az, ami méretben megfelelő és tökéletesen illeszkedik hozzád, kihangsúlyozza az alkati adottságaidat, elfedi ami nem a legelőnyösebb rajtad. Nem kell szuper modellnek lenned ahhoz, hogy varázslatos legyen a megjelenésed, csak a megfelelő ruhadarabokkal kell rendelkezned. Ennek a projektnek az a célja, hogy te saját magad megtanuld mikor mit vegyél fel, mit mivel kombinálj, hogy ne teher, hanem öröm legyen az öltözködés, mindegy milyen a testalkatod. Soha ne feledjük el, hogy az öltözködésünk alapja, a fantasztikus kisugárzás! De hogy lesz tele  használható, változatos ruhákkal a gardróbod? Ebben fogok most segíteni az új csomagajánlataimmal, a bejegyzés végén találod majd!  Sokszor mondom nektek, hogy nem tartogatunk minden ruhát a különleges alkalmakra, mert különleges alkalmak léteznek ugyan, de ha csak arra várunk, akkor mi lesz az élet többi napjával? Úgy éljünk, hogy minden nap egy különleges alkalom, amikor ragyogónak és varázslatosnak kell lenni, hiszen akkor a környezetünk is pont ilyen lesz!


Mit is jelent a kapszulagardrób?

Egy  jól átgondolt, megtervezett mini saját kollekció, ami telis tele van egymással harmonizáló,  egymással jól variálható alapdarabokkal, és jól kiegészülő aktuális trend szerinti kiegészítőkkel! Kell hogy legyen szoknyád, ruhád, kabátod, nadrágod, blézered, polód és blúzod is, amik passzolnak egymáshoz és hozzád, színben fazonban hosszban és mindenhogy is!  Ebben fogok segíteni neked, hogy összerakjuk, megtervezzük, és el is készítem neked az alap darabjaid!  Testalkat elemzés után kialakult terv szerint elkészítem a te testarányaidnak megfelelő szabásmintát, és abból a minőségi alap darabjaidat, hogy te csak felvedd a szekrényedből amihez kedved van! 

Ha ilyen ruhatárad lesz, nem állsz úgy majd a szekrény előtt hogy nincs egy göncöm sem... Azt fogod érezni, hogy úristen mindent is felvennék..... Gondolj bele mennyivel jobb úgy elindulni minden reggel, hogy nem nyom az a teher, hogy az szűk, az rövid, ahhoz nincs felsőm, ahhoz nincs kabátom.....    

A  Magabiztos nő itt kezdődik! Amikor a kép amit a tükörben látsz magadról, tetszik és kiegyenesíti a tartásod!                                  

Gondold át, milyen is lenne a te igazi gardróbod, ami a mindenapi életedhez, a munkádhoz, a társasági eseményeidhez igazodik, amiben minden megvan amire szükséged van. Hogyan juthatsz hozzá a saját kapszula gardróbodhoz, mi a teendőd?

Kettő alkalommal kell eljönni ha csak testalak elemzést szeretnél kérni, és még két alkalommal, ha meg is rendelnéd a szuper ruhatárad, és már viheted is haza a varázslatos szetteket!

📌  Az első alkalom egy kellemes beszélgetés, ahol összegezzük mi az ami megvan, mi az ami kedvenc és milyen színek amik jól állnak, ami köré épüljön a gardrób! Méretvétel 

📌  Mint ahogy az élet is egy jó terv.... úgy az öltözködés is az kell hogy legyen, mert a következménye a sok sok bók, a tartás és siker lesz, ami nélkül pedig kár minden pillant. Második alkalommal ezt kapod, a terveket, kártyákon amit haza is vihetsz és bármikor rá tudsz néni, ha elveszítenéd a fonalat, ezekkel a kezedben magabiztosan el tudsz indulni vásárolni! De ha rám bíznád magad akkor folytatás!

 📌  Harmadik alkalom, a mintakártyák alapján elkészítem a testméretedre a teljes kapszula gardróbod, ennek a darabjait tudod felpróbálni félkészen, hogy az esetleges méretigazításokat tökéletesítsük.

📌  Negyedik alkalom, az álomruhatár készen is van, összepasszolva  mégegyszer átbeszéljük melyiket mivel és hogy tudod variálni, és viheted haza  a saját méretedre elkészült alap gardróbod ruhadarabjait! 


4 alkalom és soha többet nem leszel bizonytalan az öltözködésedet illetően! 

 Szánj időt erre, mert később meghálálja magát, ha kinyitod a szekrényt és tudod mit vegyél fel ma, mert minden tökéletes, és szinte mindent azonnal meg akarnál mutatni.... ez legyen a cél ! Ez egy olyan befektetés a saját életedbe, ami kiegyensúlyozottá  magabiztossá tesz, és rengeteg idő takarítasz meg vele. Vágj bele, keress bizalommal és élvezd a megszerzett tudást és a bámulatos ruháidat! 

"Egy hölgy mindig inspiráció mások számára pusztán azzal, hogy tudja, ki ő."

–Gary M. DouglasR-fashion®️ by Bonczó Renáta 

Tekints meg az ajánlatokat, és válaszd ki a számodra megfelelőt! 
Ha további kérdésed lenne, személyesen az üzletben R-fashion by Bonczó Renáta Siófok Szűcs utca 4-ben megtalálsz,  vagy itt töltsd ki az űrlapot és kérdezz bátran!