Egy éves lett az új üzlet

2024.02.20

2023.02.20-án megnyitottam az új álom szalonomat, tele csodával és reménnyel és varázslattal, ezzel a szlogennel : 2023 más lesz, mint amilyen 2023 lett volna♡

amit Steve Jobs -tól, az Apple alapítójától vettem, hiszen ki lehetne hitelesebb számomra az elszántságról és egy álom megvalósításáról mit Ő.


Más lett!!! De mennyire, Úristen!!! Vannak évek amikor nem igazán történik semmi, bár nem velem, és vannak amik fenekestől felfordítanak mindent is! 

A teljes történet jóval korábbi 2003 -ban kezdődött, amikor a lányom elkezdte a bölcsödét, én pedig megnyitottam az első Reni Szalont Balatonbogláron egy kicsi kis üzletben, és évről évre többre és többre vágytam! Egy nagyon szép részhez érkeztem az utam során!
 ♡ 2023 maga a megvalósult álom 

R-fashion by Bonczó Renáta 

ezt a nevet kapta az uj üzlet, hiszen a márka név amit minden egyes termékbe belevarrok az enyém, belőlem lett és engem minősít, és persze a nevem amit büszkén vállalok! Büszkén azt aki vagyok, azt ahonnan jöttem és azt is akivé eddigi utam során váltam! Sok nehézség és kitartó munka ára ez, de én ezt is imádom, és ezt vallom:    "Az akadály maga az ÚT"

Egy a gyönyörű közeg, tágas tér és hatalmas kirakat, mindig is ez volt a vágyam és az álmom! Sikerült 

Persze nélkületek mindez nem valósulhatott volna meg. Hatalmas öröm számomra (amit olyan sokszor el is mondok), hogy megbíztok a munkámban, a tudásomban feltétel nélkül, hogy elfogadjátok és kéritek is a tanácsomat ha valahova mentek, hogy életetek legszebb napjára engem választatok, hogy elkészítsem a ruhátok.

Köszönöm köszönöm köszönöm, hálásan köszönöm 

Egy kis emlékezés, hogy ebben az egy évben mennyi minden is volt : Több fotózás, újság megjelenés, kisebb divatbemutatók, tévés szereplés, egy varázslatos Reni szalon Divat est, sok sok vásárló és rengeteg kedvesség tőletek, hogy nem tudtok úgy elmenni az üzlet előtt hogy be ne szaladnátok egy köszönésre akár. 

"Egy hölgy mindig inspiráció mások számára pusztán azzal, hogy tudja, ki Ő."

–Gary M. Douglas


 Hálásan köszönöm a sorsnak, hogy mindig megoldandó feladatot állít  elém!!! Azért kapom, hogy újra és újra  ÖNMAGAM lehessek,  és a csodák azóta is nap mint nap beragyogják az életem. Éppen ezért szeretnék inspiráció lennek nektek a mindennapokban, és a 2024 évre is hozni sok sok újdonságot .